sponsoren

Informatie

Contributie

De contributiebedragen zijn voor het 2020 als volgt vastgesteld: · Senioren: € 110,00 · Studenten: € 57,50 · Jeugd: € 47,50

Ledenadministratie

Het opzeggen van het lidmaatschap van de tennisvereniging dient uiterlijk 30 november van het lopende kalenderjaar schriftelijk te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Opzeggingen die na deze datum binnenkomen worden in behandeling genomen voor het seizoen daarop. Voor adreswijzigingen, aan- en afmeldingen kun je contact opnemen met onze ledenadministrateur: Harm de Haan, de Jister 3, 8731EB Wommels of e-mail: ledenadministratie@boskranne.nl

Sleutels
Op het toegangshek, de was- en kleedruimte en het clubhuis zijn sloten geplaatst waarvoor een sleutel aangeschaft kan worden. De kostprijs van de sleutel bedraagt € 10,- en is verkrijgbaar bij Hannie Palsma, Rolpeal 11 te Wommels, tel. (0515) 331 734. Alleen contante betaling wordt geaccepteerd. Bij beëindiging van het lidmaatschap dien je de sleutel weer in te leveren. Je krijgt vervolgens de borgsom weer terug. Let erop dat ieder lid die als laatste het tennispark verlaat alle deuren weer dient af te sluiten.
Het park
TV Boskrânne heeft de beschikking over drie tennisbanen, 2 PKK banen, 1 kunststof baan (3) en een oefenkooi. Porous Kushion Kourt is een dempend en waterdoorlatend tennisbaansysteem dat door zijn unieke opbouw de volgende voordelen heeft. Porous Kushion Kourt is opgebouwd uit een vezelversterkte PVC mat met miljoenen kussentjes, afgewerkt met een anti slip coating. Deze kussentjes zorgen voor een ongekende demping zodat de energie die ontstaat door het rennen en bewegen niet alleen door de gewrichten geabsorbeerd wordt, maar ook voor een groot deel door de baan. Door de open structuur van zowel de toplaag als de onderbouw, draineert neerslag vrijwel onmiddellijk door de baan heen naar de afvoer. Een bijkomend voordeel is dat, door de kunststof toplaag, de baan na regen zeer snel opdroogt. Porous Kushion Kourt heeft een zeer lage onderhoudsbehoefte. Het onderhoud bestaat slechts uit het blad- en vuilvrij houden van de baan en het eenmaal per jaar onder hoge druk met water (laten) schoonspuiten.
Schoeisel
Je mag alleen met tennisschoenen en tenniskleding de baan betreden. Zwarte zolen zijn ten strengste verboden. Dit veroorzaakt strepen op de baan, die er niet meer af kunnen! Heb je niet de juiste schoenen? Vraag dan de tennisleraar of iemand van het bestuur of uit de commissies om advies. Zij zijn tevens gemachtigd een lid de toegang tot de banen te ontzeggen wanneer het schoeisel ongeschikt wordt bevonden.
Baanreservering
Omdat het bijna nooit voor komt dat alle banen bezet zijn door recreanten, hebben we geen inschrijfverplichting meer. Wel willen we iedereen vragen de volgende regels te hanteren als het wel druk is. Na aankomst bij de baan kun je minimaal 45 minuten tennissen, zowel in enkel- als in dubbelspel met andere leden. Indien er geen leden langs de kant wachten, mag je doorspelen zolang je wilt. Als alle banen bezet zijn en er leden langs de kant zitten te wachten, dienen de leden die het eerst zijn gestart met spelen na 45 minuten de baan te verlaten. Op een dag mag je twee keer inschrijven. Echter, tussen het einde van je eerste speeltijd en het begin van je tweede speeltijd moet minstens 45 minuten verschil zitten, tenzij er op dat moment geen nieuwe inschrijvingen zijn. Na 18.00 uur mag je nog maar één keer inschrijven.

Leden die jonger zijn dan 13 jaar en in het lopende kalenderjaar geen 14 worden, mogen na 19.00 uur niet meer inschrijven. Als er echter een baan vrij is, kun je uiteraard gewoon tennissen. Als er junioren en senioren willen spelen en die zich hebben ingeschreven, dien je de baan weer te verlaten. Als je gereserveerd hebt om te tennissen en er niet een baan beschikbaar is, dien jij of je partner bij de baan te blijven om te wachten. Anders vervalt je reservering en het recht om op je inschrijving te spelen. Tijdens georganiseerde activiteiten door de AC en JC bestaat de mogelijkheid dat er niet kan worden ingeschreven, omdat alle banen voor deze activiteit worden gebruikt. Dit kunnen competitie, tennisles, toernooien, etc. zijn. Deze activiteiten worden elk seizoen via het programmaboekje bekend gemaakt.

Baanverlichting
Langs baan 1 & 2 staan lichtmasten. Het bedieningspaneel hiervoor zit in de hal bij de toiletten. De deur is te openen met dezelfde sleutel als het toegangshek. De lichten worden ’s avonds uiterlijk om 22.30 uur gedoofd middels een tijdklok om overlast met de buurt te voorkomen.
Tennisles

Een goede en gezellige manier om andere Boskrânners te leren kennen en ook natuurlijk nog beter te gaan tennissen is het meedoen aan tennistraining. De tennistrainingen, alleen voor leden, worden op vrijdagmiddag en –avond en op maandagmiddag en maandag avond verzorgd door Tennisschool Van der Lecq. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Nathan van der Leqc 06-48506538 www.tennislh.nl of stuur een e-mail: ac.boskranne@gmail.com

Tossen voor senioren en 12+ jeugd op maandagavond en woensdagochtend
De toss momenten zijn dé geschikte manier om je speelvaardigheid te vergroten en tegelijk andere leden te leren kennen. Er worden meerdere partijen van ongeveer een half uur gespeeld, waarbij steeds van partner en tegenstander wordt gewisseld. Op maandagavond start de toss om 19.00 uur. Op woensdagochtend begint de wekelijkse toss om 9.00 uur. Je kunt bij beide toss gelegenheden op elk gewenst moment inhaken of uitstappen. Ook hoef je je van tevoren niet op te geven. De toss is bestemd voor senioren en 15+ jeugd en is voor zowel beginners als gevorderden. Bij de indeling wordt zo goed mogelijk rekening gehouden met je speelsterkte, dus laat je niet afschrikken door het vermeende spelniveau. Op beide toss momenten is de kantine geopend. Onder het genot van een kopje koffie, hapje en drankje kun je nog gezellig napraten over de gespeelde partijen. Kleine kinderen thuis? Geen probleem. Voor de kleintjes is er speelgoed en een zandbak, zodat zij zich tijdens het tennis van vader of moeder prima kunnen vermaken. Tot ziens op de toss!
Competitie
Elk seizoen is er de mogelijkheid om je op te geven voor competitietennis. Circa 33.000 ploegen en ongeveer 185.000 tennissers gaan in kringen, districten, regio’s en landelijk zeven weken competitie spelen. Het is de grootste tenniscompetitie ter wereld, maar vooral een uniek gezamenlijk moment om te genieten van de wereldsport die tennis is. Ook onze vereniging doet hier met verschillende teams aan mee. Ook jij kunt je hier individueel voor opgeven. In overleg zul je dan in een team worden geplaatst. Ook hier geldt weer dat iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze verenigingscompetitieleider: Harm de Haan, tel. (0515) 332 787 of email: verenigingscompetitieleider@boskranne.nl
Introducéregeling
Het kan een keer voorkomen dat je met een familielid of een kennis een partijtje wil tennissen. Indien hij/zij geen lid is van de vereniging, dan is de introducéregeling van toepassing. Per inschrijving voor het tennissen met een introducé is € 5,00 verschuldigd. De kosten verbonden aan de inschrijving van (een) introducé(‘s) zijn voor het inschrijvende lid. De opgave dient ingevuld te worden op het daarvoor bestemde formulier in de map in de overkapping (dug out). De betaling dient op dezelfde dag plaats te vinden bij een bestuurslid. Het bedrag kun je in een envelop stoppen met de naam van het inschrijvende lid en de introducé erop. Bij geen of onjuiste inschrijving blijft het inschrijvende lid het inschrijfbedrag verschuldigd en kan het bestuur het desbetreffende lid een rekening sturen. Het bestuur vertrouwt er op dat ieder lid de verantwoording draagt t.a.v. deze procedure.

LID WORDEN?

Klik hier  voor het aanmeldingsformulier om lid te worden van onze vereniging.

Het lidmaatschap is doorlopend. Indien u het lidmaatschap wenst te beëindigen, dan dient u dit uiterlijk 30 november van het lopende kalenderjaar door te geven aan de ledenadministratie.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk om mee te doen aan de tennislessen die worden verzorgd door Tennisschool Van der Lecq. Kijk hier voor meer info over de lessen.

Ken of ben  jij iemand die het leuk lijkt om te tennissen?
Kom gerust een keer naar de baan  om te proberen of tennis iets voor jou is en wie weet kunnen we binnenkort weer een aantal nieuwe leden verwelkomen; hoe meer zielen hoe meer vreugd!!

ALLEEN IN DE WINTER LID: BUITEN TENNISSEN IN DE WINTER

Vanaf winter 2011/2012 is het ook mogelijk om alleen een winterlidmaatschap af te sluiten. Dit lidmaatschap loopt ieder jaar van 1 oktober t/m 31 maart. De kosten bedragen 35 euro per winterperiode. Ideaal voor tennissers uit de omgeving die lid zijn van een vereniging waar in de winter niet buiten op de banen kan worden gespeeld. In Wommels kan alleen niet gespeeld worden als er te veel sneeuw op de baan ligt. Er is baanverlichting dus ook ’s avonds kunt u gebruik maken van de banen. Het lidmaatschap wordt 31 maart automatisch beeindigd. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Tijdens de winterperiode wordt er ook tennisles gegeven op de buiten banen. Zie voor info ook bij tennisles op deze site. Ook leden die alleen in de winter lid zijn kunnen deelnemen aan deze lessen. Verder kunnen de winterleden zo vaak zelf gaan tennissen als ze zelf willen.

Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@boskranne.nl

INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN / GIDS VOOR NIEUWE LEDEN

Voor nieuwe leden is er een speciale brochure samengesteld waarin alle informatie over de tennisvereniging is te lezen.
Nieuwe leden ontvangen deze in de brievenbus. Daarnaast is de gids voor nieuwe leden hier online te lezen.