sponsoren

Informatie

Contributie

De contributiebedragen zijn voor het 2024 als volgt vastgesteld: · Senioren: € 130,00 · Studenten: € 69,00 · Jeugd: € 59,00 · Winterlid  € 51,- · Pickleball (actie 1e jaar) € 50,- · Introducee  € 6,- 

Ledenadministratie

Het opzeggen van het lidmaatschap van de tennisvereniging dient uiterlijk 30 november van het lopende kalenderjaar via deze link te worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Opzeggingen die na deze datum binnenkomen worden in behandeling genomen voor het seizoen daarop.

Sleutels
Op het toegangshek, de was- en kleedruimte en het clubhuis zijn sloten geplaatst waarvoor een sleutel aangeschaft kan worden. De kostprijs van de sleutel bedraagt € 10,- en is verkrijgbaar bij Hannie Palsma, Rolpeal 11 te Wommels, tel. (0515) 331 734. Alleen contante betaling wordt geaccepteerd. Bij beëindiging van het lidmaatschap dien je de sleutel weer in te leveren. Je krijgt vervolgens de borgsom weer terug. Let erop dat ieder lid die als laatste het tennispark verlaat alle deuren weer dient af te sluiten.
Het park

TV Boskrânne heeft de beschikking over drie PKK tennisbanen en een oefenkooi. Porous Kushion Kourt is een dempend en waterdoorlatend tennisbaansysteem dat door zijn unieke opbouw de volgende voordelen heeft. Porous Kushion Kourt is opgebouwd uit een vezelversterkte PVC mat met miljoenen kussentjes, afgewerkt met een anti slip coating. Deze kussentjes zorgen voor een ongekende demping zodat de energie die ontstaat door het rennen en bewegen niet alleen door de gewrichten geabsorbeerd wordt, maar ook voor een groot deel door de baan. Door de open structuur van zowel de toplaag als de onderbouw, draineert neerslag vrijwel onmiddellijk door de baan heen naar de afvoer. Een bijkomend voordeel is dat, door de kunststof toplaag, de baan na regen zeer snel opdroogt. Porous Kushion Kourt heeft een zeer lage onderhoudsbehoefte. Het onderhoud bestaat slechts uit het blad- en vuilvrij houden van de baan en het eenmaal per jaar onder hoge druk met water (laten) schoonspuiten.

Schoeisel
Je mag alleen met tennisschoenen en tenniskleding de baan betreden. Zwarte zolen zijn ten strengste verboden. Dit veroorzaakt strepen op de baan, die er niet meer af kunnen! Heb je niet de juiste schoenen? Vraag dan de tennisleraar of iemand van het bestuur of uit de commissies om advies. Zij zijn tevens gemachtigd een lid de toegang tot de banen te ontzeggen wanneer het schoeisel ongeschikt wordt bevonden.
Baanreservering

Je kunt online een baan reserveren voor maximaal 1 uur.
Het is niet de bedoeling dat je 2 uren achter elkaar reserveert. 
Komt er na jou niemand op de baan dan mag je natuurlijk langer spelen.
Staan er spelers op de baan zonder reservering dan zullen die helaas de baan moeten verlaten.

Tijdens georganiseerde activiteiten door de AC en JC bestaat de mogelijkheid dat er niet kan worden ingeschreven, omdat alle banen voor deze activiteit worden gebruikt. Dit kunnen competitie, tennisles, toernooien, etc. zijn.

Baanverlichting

Baan 1, 2 en 3 zijn voorzien van LED verlichting. Het bedieningspaneel hiervoor zit in de hal bij de toiletten.  Als je klaar bent met tennissen graag de verlichting weer uitschakelen en deuren en hekwerk afsluiten.

Tennisles

Een goede en gezellige manier om andere Boskrânners te leren kennen en ook natuurlijk nog beter te gaan tennissen is het meedoen aan tennistraining. De tennistrainingen, alleen voor leden, worden op vrijdagmiddag en –avond en op maandagmiddag en maandag avond verzorgd door Tennisschool Van der Lecq. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Nathan van der Leqc 06-48506538 www.tennislh.nl of stuur een e-mail: ac.boskranne@gmail.com

Competitie
Elk seizoen is er de mogelijkheid om je op te geven voor competitietennis. Circa 33.000 ploegen en ongeveer 185.000 tennissers gaan in kringen, districten, regio’s en landelijk zeven weken competitie spelen. Het is de grootste tenniscompetitie ter wereld, maar vooral een uniek gezamenlijk moment om te genieten van de wereldsport die tennis is. Ook onze vereniging doet hier met verschillende teams aan mee. Ook jij kunt je hier individueel voor opgeven. In overleg zul je dan in een team worden geplaatst. Ook hier geldt weer dat iedereen op zijn eigen niveau kan spelen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze verenigingscompetitieleider: Harm de Haan, tel. (0515) 332 787 of email: verenigingscompetitieleider@boskranne.nl
Introducéregeling

Best leuk om met een familielid of een kennis een partijtje te tennissen. Indien hij/zij geen lid is van de vereniging, dan is de introducéregeling van toepassing. Per inschrijving voor het tennissen met een introducé is € 6,00 verschuldigd. De kosten verbonden aan de inschrijving van (een) introducé(‘s) zijn voor het inschrijvende lid. De betaling dient op dezelfde dag plaats te vinden bij een bestuurslid. Het bedrag kun je in een envelop stoppen met de naam van het inschrijvende lid en de introducé erop.

LID WORDEN?

Klik hier  voor het aanmeldingsformulier om lid te worden van onze vereniging. Om in aanmerking te komen voor het studententarief kun je een kopie van je OV kaart mailen naar onze penningmeester@boskranne.nl
Aan het eind van het jaar is er vaak een speciale actie voor lidmaatschap. 

Het lidmaatschap is doorlopend. Indien je het lidmaatschap wenst te beëindigen, dan dien je dit uiterlijk 30 november van het lopende kalenderjaar via dit formulier door te geven aan de ledenadministratie.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk om mee te doen aan de tennislessen die worden verzorgd door Tennisschool Van der Lecq. Kijk hier voor meer info over de lessen.

Ken of ben  jij iemand die het leuk lijkt om te tennissen?

Kom gerust een keer naar de baan  om te proberen of tennis iets voor jou is en wie weet kunnen we binnenkort weer een aantal nieuwe leden verwelkomen; hoe meer zielen hoe meer vreugd!!

Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@boskranne.nl

WINTERLIDMAATSCHAP: BUITEN TENNISSEN IN WINTER

Dit lidmaatschap loopt ieder jaar van 1 oktober t/m 31 maart. Ideaal voor tennissers uit de omgeving die lid zijn van een vereniging waar in de winter niet buiten op de banen kan worden gespeeld. Er is baanverlichting dus ook ’s avonds kunt u gebruik maken van de banen. Het lidmaatschap wordt 31 maart automatisch beëindigd.  Deelnemen aan tennisles is mogelijk. Verder kunnen de winterleden zo vaak zelf gaan tennissen als ze zelf willen. Verdere info vind je op het aanmeldingsformulier. (Niet mogelijk in combinatie met zomerlidmaatschap)

ZOMERLIDMAATSCHAP: JUNI, JULI, AUGUSTUS

Tijdens de zomervakantie tennissen met vrienden, familie of sportmaatjes omdat het zomerstop is bij je andere sport? Meld je dan aan als zomerlid. Dit lidmaatschap loopt van 1 juni t/m 31 augustus en verloopt automatisch op 31 augustus. Verdere info vind je op het aanmeldingsformulier. (Niet mogelijk in combinatie met winterlidmaatschap)

INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN / GIDS VOOR NIEUWE LEDEN

Voor nieuwe leden is er een speciale brochure samengesteld met alle informatie over de tennisvereniging.
Deze gids voor nieuwe leden vind je hier.