sponsoren

Tennisles

Op deze pagina vind je informatie over de tennislessen die in Wommels worden gegeven.

Op maandag- en vrijdagmiddag is er tennisles voor de jeugd. Op maandag- en vrijdagavond is er tennisles voor volwassenen. Het is bijna op ieder moment mogelijk om in te stromen in een lesgroep. 

Om deel te kunnen nemen aan de lessen is lidmaatschap van de vereniging verplicht. Met vragen over de lesindeling en lestijden kun je terecht bij: Nathan van der Lecq 06-48506538 of stuur een mail. Wanneer een tennisles niet doorgaat ontvang je een berichtje via Whats app. Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq en Jens van tennisschool Van der Lecq.

Zomerlessen

De zomerlessen starten iedere zomer begin april.
Op maandag en vrijdag zijn er zowel jeugdgroepen als senioren die deelnemen aan de lessen. Gedurende de zomer worden er tot eind september 16 tennislessen gegeven. Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven. Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site of dit door te geven aan de tennisleraar.

Winterlessen

In oktober gaat er een serie van 16 winter tennislessen van start. Ook op maandag en op vrijdag. De lessen worden gegeven door Nathan en Jens. Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven. Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Inschrijfformulier tennisles

Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq en Jens.

Deelname aan les is uitsluitend mogelijk voor leden van TV Boskranne

Op het inschrijfformulier voor de lessen vind je alle informatie. 

Tennisleraar

Vanaf oktober 2009 verzorgt tennisschool van der Lecq  de tennislessen bij TV Boskranne. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq,  06-48506538 en Jens.

 

De tennisschool

Nathan van der Lecq en Dirk Jan Hilwerda hebben in oktober 2008 een start gemaakt met Tennisschool van der Lecq & Hilwerda. In 2019 is het tennisschool van der Lecq geworden. Voor meer informatie kun je altijd terecht op de website

 

Lesindeling zomer en winter

Alle informatie over de indeling van de lesgroepen vind je op de website van Tennisscool van der Lecq

Lesdata zomer en winter

Alle informatie over de lesdata vind je op de website van Tennisschool van der Lecq