sponsoren

Tennisles

Op deze pagina vind je onder de verschillende tabbladen informatie over de tennislessen die in Wommels worden gegeven.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen is lidmaatschap vam de vereniging verplicht. Met vragen over de lesindeling en lestijden kun je terecht bij: Nathan van der Lecq 06-48506538 of stuur een mail. Wanneer een tennisles niet doorgaat ontvang je een berichtje via Whats app. Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq.

Zomerlessen

De zomerlessen starten iedere zomer begin april. Gedurende de zomer worden er tot eind september 16 tennislessen gegeven door Nathan van der Lecq. Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven. Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Winterlessen

In oktober gaat er een serie van 16 winter tennislessen van start. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq. Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven. Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Wintertennis

De lessen voor komend winterseizoen gaan in oktober van start. In sommige groepen is het mogelijk om nog later in te stromen. Wie belangstelling heeft kan altijd contact opnemen met de tennisschool of met onze vereniging. Verder is er vanaf 2011 de mogelijkheid om alleen een winterlidmaatschap af te sluiten en deel te nemen aan de winterlessen. Dit is vooral bedoeld voor leden van andere verenigingen die in de winter niet op de banen kunnen spelen van hun eigen vereniging (gravelbanen zijn in de winter niet bespeelbaar). Verdere informatie hierover staat op deze website bij INFORMATIE en dan het tabblad LID WORDEN.

Inschrijfformulier tennisles

Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq.

Deelname aan les is uitsluitend mogelijk voor leden van TV Boskranne

Op het inschrijfformulier voor de lessen vind je alle informatie. Klik op de onderstaande knop om in te schrijven op de site van de tennisschool.

Tennisleraar

Vanaf oktober 2009 verzorgt tennisschool van der Lecq  de tennislessen bij TV Boskranne. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq,  06-48506538.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Nathan van der Lecq en Dirk Jan Hilwerda en hebben in oktober 2008 een start gemaakt met Tennisschool van der Lecq & Hilwerda. In 2019 is het tennisschool van der Lecq geworden. Voor meer informatie kun je altijd terecht op onze website.

 

De trainer:

Ik ben Nathan van der Lecq, geboren op 16 februari in Leeuwarden. Hier heb ik op mijn 17de  mijn havo diploma gehaald. Na de havo ben ik naar de opleiding Sportmanagement gegaan in Groningen die ik inmiddels heb afgerond. Tijdens de opleiding sportmanagement heb ik de KNLTB trainer A-licentie gehaald. Wel ben ik altijd in Leeuwarden blijven wonen waar in de toekomst verandering in zal komen. Op mijn 6de jaar ben ik begonnen met tennissen, waarna ik al snel terecht kwam bij de bond waar bijna dagelijks werd getraind. Verder speel ik op dit moment competitie voor Sexbierum, waar ik in 2004 mijn eerste tennisles verzorgde.

Lesindeling zomer 2020

Alle informatie over de indeling van de lesgroepen vind je op de website van Tennisschool van der Lecq

Lesdata zomer 2020

Alle informatie over de lesdata vind je op de website van Tennisschool van der Lecq