sponsoren

Afmelden lidmaatschap

Door gebruik te maken van dit formulier kunnen leden zich afmelden bij TV Boskranne. Na enige dagen ontvang je in je mailbox een bevestiging van de ledenadministratie.

Afmelden kan jaarlijks vóór 1 december. Indien je je afmeldt na deze datum wordt de contributie voor het opvolgende jaar nog geïncasseerd van de bij ons bekende bankrekening.

Jammer dat je onze vereniging als actief lid gaat verlaten. Graag zouden we van je horen wat daarvoor de reden is en vragen je ook dat op onderstaand formulier in te vullen.

Tot slot willen we je nog wijzen op de mogelijkheid om “Vriend van TV Boskranne” te worden. Je steunt dan TV Boskranne en krijgt als “Vriend van TV Boskranne” een uitnodiging voor de vrijwilligersavond en ontvangt ons programmaboekje zodat je op de hoogte blijft van het reilen en zeilen binnen de club.
Dit alles voor €50,- per jaar. Daarnaast staat er tijdens openingstijden van de kantine een kopje koffie of thee voor je klaar. En in de kantine kom je op een zichtbare plaats in de ‘ere galerij’ van Vrienden van TV Boskranne.

Afmelden lidmaatschap en vriend worden van TV Boskranne

Vriend van TV Boskranne

15 + 4 =