sponsoren

Over 2 weken is het Valentijnsdag, leuk lief en aardig en ook heel commercieel… We geven er geen waardeoordeel over maar willen u er uiteraard aan herinneren om SponsorKliks niet te vergeten als u voor uw geliefde een romantisch restaurant reserveert, een hotel of complete stedentrip boekt of een ander kadootje gaat geven. Op www.sponsorkliks.com is er genoeg aanbod en speciaal voor Valentijnsdag hebben we een aparte categorie gemaakt.

BOEK & WIN EEN LUXE VERBLIJF VOOR 2
Iedereen die in februari via restaurantgids dinnersite.nl online een restaurant boekt maakt kans op een overnachting, uiteraard voor 2 personen, in een luxe hotelkamer met een uitgebreid ontbijtbuffet en een driegangendiner in Luigi's Trattoria in Landgoedhotel Winselerhof van Camille Oostwegel ChâteauHotels. Op dinnersite.nl vindt u voldoende tips voor een romantisch diner op Valentijnsdag maar u mag uiteraard ook voor een andere dag reserveren om kans te maken op deze schitterende prijs via dinnersite.nl.

Aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal ligt de WinselerHof. Van oorsprong een karaktervolle herenboerderij uit de zestiende eeuw, nu een fraai hotel en restaurant. Authentiek gehouden, maar comfortabel heringericht. Heden en verleden ontmoeten elkaar hier op bijzonder stijlvolle wijze. Gewelvenplafonds en houten balken geven deze vertrekken een geheel eigen sfeer.

BOEK EN WIN BIJ DINNERSITE.NL

Denkt u er bij uw volgende online aankoop aan om eerst langs de website van Boskranne te gaan!