sponsoren

Dit jaar is er tijdens het dorpsfeest de kans om sportief mee te doen op de tennisbaan. Tennisvereniging Boskrânne organiseert namelijk twee activiteiten. Als eerste: je kunt mee doen aan een tennistoernooi. Dat je geen lid bent van de tennisvereniging maakt niet uit. De toernooivorm is dubbelspel en je kunt een aantal wedstrijden spelen. Afhankelijk van de opgaven waarschijnlijk drie of vier rondes. We spelen op tijd. Het toernooi begint om 13.00 uur.

Als tweede: voor belangstellenden organiseren we een clinic, waarin je uitleg krijgt over de tennissport. Hierbij wordt aandacht besteed aan de techniek en de spelregels. Onder leiding van een instructeur ga je oefeningen doen om de basis onder de knie te krijgen. Hierna mag je dit dan zelf in de praktijk brengen op de baan. Het is zelfs mogelijk om kort een klein wedstrijdje te spelen. Dit duurt ongeveer 30-40 minuten. Je hoeft hiervoor geen tenniservaring te hebben en tennisrackets zijn aanwezig. Dit start om 14.00 uur

Als je mee doet aan een van de activiteiten dien je sportschoenen aan te hebben zonder zwarte zolen. De kantine is uiteraard de gehele middag open. Wil je mee doen aan één van de twee activiteiten? Opgeven is mogelijk door een mail te sturen naar ac.boskranne@gmail.com . Doe dit voor dinsdag 11 juni 21.00 uur De indeling van het toernooi en de clinic kun je ’s ochtend op www.boskranne.nl bekijken.