sponsoren

De competitie is al weer een week voorbij. Maar niet getreurd, we hebben een mooie tenniszomer voor de boeg! Eén van de leukste toernooien van die zomer is het Brixx Open Molentoernooi, dat al voor de 7e keer georganiseerd wordt door TV de Molen in Leeuwarden. Heb jij je daarvoor al ingeschreven??? De inschrijftermijn is verlengd tot en met 14 juni. Van 24 t/m 30 juni kun je je krachten meten met andere spelers van jouw sterkte èn Fries Kampioen worden, of je nu speelsterkte 2 hebt of 8.

Of je nu wilt dubbelen, mixen of enkelen, het BRIXX Open Molentoernooi biedt IEDEREEN veel tennisplezier. Dit jaar kan er namelijk weer worden ingeschreven in de categorieën 2, 3 en 4 (alle leeftijden) en in de categorieën 5 t/m 8 (alleen 15+ en 35+).

En ook dit jaar is onze vaste masseur Henry Vossen weer aanwezig om je te laten genieten van een heerlijke massage van 20 minuten voor slechts EUR 5,-. Meer informatie is terug te vinden via www.tvdemolen.nl of neem contact op met openmolentoernooi@tvdemolen.nl. Neem voor vragen of speciale verzoeken gerust contact op met de toernooileiding. Dus niet langer twijfelen, schrijf je vandaag nog in via www.toernooi.nl, want het Brixx Open Molentoernooi 2013 wil je NIET missen!!!

Met sportieve groet,

Yvonne Kuipers en Karin Smedema