sponsoren

Vandaag zijn we met het bestuur van TV Boskranne naar een pickleball clinic geweest. Pickleball, de sensationele combinatie van badminton, tafeltennis en tennis, heeft Nederland in zijn greep. Deze snelgroeiende sport wint aan populariteit en laat een onuitwisbare indruk achter op spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Vrijdag as gaan we iedereen de gelegenheid geven deze leuke sport uit te proberen. Dat kan op onze eigen hardcourt banen. 

Waarom is Pickleball zo populair?

De immense populariteit van Pickleball is geen toeval. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen verliefd worden op deze sport:

  1. Toegankelijkheid: Pickleball is gemakkelijk te leren, zelfs voor beginners, waardoor het een ideale keuze is voor mensen van alle leeftijden en sportieve achtergronden.
  2. Sociaal en plezierig: Pickleball kan zowel competitief als sociaal worden gespeeld, wat het perfect maakt voor families, vriendengroepen en lokale gemeenschappen. Het is een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en van een gezellig samenzijn te genieten.
  3. Veelzijdigheid: Of je nu op zoek bent naar een actieve workout of gewoon ontspannen plezier wilt hebben, Pickleball past zich aan jouw behoeften aan. Het is gemakkelijk aan te passen aan verschillende speelstijlen en intensiteitsniveaus.