sponsoren

Zoals reeds eerder vermeld een interne Boskranne strijd in de halve Finale van de HE7 op het Indoor Brixx Open Molen Toernooi tussen Johan Delfsma en Justus Bosschieter. Op papier leek de westrijd redelijk eenzijdig naar Johan te gaan met 6-2 6-3, maar in de praktijk waren de beide heren goed aan elkaar gewaagd. 

Johan had daarvoor al spoepel zijn 3e en laatste poulewedstrijd in de HE8 gewonnen met 6-3 6-2, waardoor hij als 1e eindigde in deze categorie. 

Menno wist op de zaterdag zijn favorietenrol waar te maken door in zijn halve finale van de HE7 slechts 3 games weg te geven (6-3 6-0). Gevolg was de gedroomde Boskranne Finale tussen de 35+ teamgenoten op zondag in deze categorie.

Met een gelukje dat het dak dicht was zondag (op de banen buiten, kon de rugslag worden ge-oefend!), was de spanning te snijden op tennispark de Molen voor aanvang van de Finale. Beide mannen natuurlijk onder zware druk. Menno als favoriet, Johan als outsider in topvorm.

Ondanks dat het verschil klein was in het begin van de 1e set kwam Menno toch ogenschijnlijk makkelijk op 3-0 en vervolgens 4-1. Daarna kwam Johan geconcentreerd terug met behoorlijke scherpe ballen tot 4-4. Waar het vervolgens 5-5 werd en Johan uiteindelijk de 1e set knap wist binnen te slepen met 7-5. Menno stelde de 2e set order op zaken en won deze met 6-1. Hierdoor was de westrijdtie-break noodzakelijk welke uiteindelijk resulteerde in een 10-5 overwinning voor Menno. Beide mannen kunnen terugzien op een uiterst geslaagd toernooi! van harte!