sponsoren

Deze week zijn er 3 Wommelsers in actie in de hal in Leeuwarden op het jaarlijks Brixx Open Molen Toernooi. Justus Bosschieter doet mee in de HE7 en won op maandag zijn 1e ronde partij 6-4 7-5. Ook de kwartfinale partij op de woensdag werd gewonnen, 6-3 7-5. Waardoor hij nu in de 1/2 Finale staat. 

Johan Delfsma heeft alweer de nodige partijtjes gespeeld deze week. In de HE8 werd in een poule van 4 al 2x gewonnen en staat vanmiddag de laatste wedstrijd op het programma. Tegen een tegenstander die al een wedstrijd verloren heeft, dus dat moet een 1e prijs worden. Echter verrast Johan vriend en vijand dit keer ook in de HE7. De 1e ronde werd gemakkelijk gewonnen met 6-2 6-2. In De 1/4 finale tegen de nr2 geplaatst steeg Johan boven zichzelf uit en won verrassend met 6-4 7-6! Hierdoor staat ook hij nu in de 1/2 finale en wel tegen Justus. Dus staat er zeker 1 Wommelser in de finale.

Menno de Vries kon dit keer geen potten breken in de HE6 met verlies in de 1e ronde op maandag. In de 7 is het een ander verhaal. Als 1e geplaatst een bye in de 1e ronde. Woensdag een overwinning in de 1/4 finale via de wedstrijdtiebreak 6-0 4-6 10-2. Dus staat hij aan de andere kant van het schema vanmiddag ook in de halve finale, waardoor de kans op een Boskranne-clash tegen Justus of Johan levensgroot aanwezig is.