sponsoren

We stellen graag weer een nieuwe sponsor aan jullie voor: Friesland ontruimingen. 
Dit bedrijf is gehuisvest in Ijlst en werkt door de hele provincie. Het aanbod van hun diensten is best heel divers. Op hun website lees je er alles over. Hier een korte samenvatting van deze informatie. 

Het ontruimen van een woning, is vaak een tijdrovende en emotionele gebeurtenis.
Dankzij onze expertise, kunnen wij dit snel, goedkoop en discreet voor u uit handen nemen.
Wij zorgen voor het weghalen van spullen en het eventueel schoonmaken van de ruimte.
Opruimen is in de meeste gevallen een beter woord dan ontruimen. Bruikbare huisraad en kleding wordt bij ons zoveel mogelijk naar maatschappelijke instanties gebracht. Wij vinden het belangrijk dat deze spullen niet zomaar weggegooid worden, terwijl er ook mensen mee geholpen kunnen worden.

Ook in het geval van vervuilde woningen, faillissementen, bedrijfspanden en saneringen weet men Friesland Ontruimingen te vinden.
Naast het ontruimen, leveren we naar wens ook alle diensten, zodat u de woning geheel opleveringsklaar heeft. Dit betreft voornamelijk schoonmaak of schilderwerkzaamheden en natuurlijk behang of tapijt / tegels verwijderen. Maar ook het sloopwerk van badkamers en bijgebouwen, wordt aan ons uitbesteed. We verrichten deze werkzaamheden zowel voor particulieren als voor bedrijven.