sponsoren

Welkom EVO motorcycles! Elmer en Wietske stellen zich graag even aan jullie voor:

Wij zijn Elmer de Boer en Wietske Bos van EVO Motorcycles. Sinds augustus 2021 hebben wij de deuren van onze Harley Davidson motorzaak in Wommels mogen openen. Zoals de naam al doet vermoeden, richt EVO Motorcycles zich voornamelijk op de EVOlution modellen, die tussen 1984 en 1999 gebouwd zijn. De EVOlution modellen hebben onze voorkeur door haar unieke Harley Davidson geluid. In onze showroom staan zo’n 20 à 30 Harley Davidson occasions te blinken. Naast de EVO’s bieden wij ook enkele Shovel, Twincam en Milwaukee modellen. Bekijk hier de prachtige modellen op onze website.

Van jongs af aan heeft Elmer al een passie voor motoren. Hij begon al vroeg met reparaties en handel in motoren. Zo ontstond ook de liefde voor Harley Davidson. “Van een Harley vindt je geen tweede. Hij is gemakkelijk aan te passen naar je eigen smaak en het is relaxt rijden. Het is gewoon een belevenis, het geluid dat hij maakt…” Wietske ondersteunt Elmer door zich bezig te houden met verschillende facetten binnen de onderneming.
Op vrijdag en zaterdag zijn wij de gehele dag geopend. De overige dagen zijn wij op afspraak geopend. Kom gerust eens langs! 

Hopelijk tot ziens!
Groeten Team EVO