sponsoren

Op de ledenvergadering in november jl. is informatie gegeven over het clubtenue dat vanaf komend seizoen verkrijgbaar is. Het samenwerkingscontract met Textielstra is getekend. Inmiddels is ook een keuze gemaakt in de kleding die vanaf maart verkrijgbaar is. Kijk hier alvast voor een voorproefje. Binnenkort wordt de webshop actief en kan de kleding via een link op onze eigen website besteld worden.

De insteek is dat alle competitiespelers m.i.v. komend seizoen het clubshirt dragen tijdens de wedstrijden. De andere kledingstukken met of zonder logo zijn naar eigen behoefte aan te schaffen. Maar het is natuurlijk leuk om zoveel mogelijk allemaal in hetzelfde tenue op de baan te verschijnen. Verder willen we iedereen die de kleding niet via de website koopt verzoeken tenniskleding zoveel mogelijk in zwart/wit kleuren uit te kiezen.

Er volgt ruim voor het seizoen nog een avond in de kantine waar kleding kan worden gepast, bekeken en aangeschaft. Hierover volgt nog nader bericht. Op de algemene ledenvergadering op maandag 31 januari as. staat het clubtenue ook op de agenda. Hierbij zullen de laatste ontwikkelingen worden besproken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ze dan stellen.