sponsoren

Van de KNLTB ontvingen wij vandaag het volgende bericht. "Op woensdag 19 maart om 18.00 uur maken wij de competitie-indelingen met de wedstrijdprogramma's bekend. In het belang van de verenigingen, captains, begeleiders en spelers willen wij niet langer wachten met de publicatie van de competitie-indeling. Let op: Het blijkt dat sommige competitie-indelingen en wedstrijdprogramma’s al in ons systeem te zien zijn. Dit zijn conceptversies en deze kunnen dus nog veranderen. 
 
Wij willen nogmaals aangeven dat het nieuwe systeem niet 100% het gewenste en verwachte resultaat geeft. In sommige gevallen moeten we concessies doen ten aanzien van zowel de competitie-indeling als het wedstrijdprogramma.  Voor wat betreft de indeling zal een aantal ploegen grotere reisafstanden moeten afleggen dan u bent gewend en een aantal ploegen treft een ploeg van dezelfde vereniging als tegenstander. Qua wedstrijdprogramma is voor een aantal verenigingen de verdeling tussen uit- en thuiswedstrijden niet in balans. 
 
Het grootste deel van de verenigingen zal hiervan weinig of geen hinder ondervinden, maar een aantal wel. We doen daarom nogmaals een beroep op uw flexibiliteit om hiervoor een oplossing te vinden. We reiken u vier oplossingen aan als u in de problemen komt met uw baancapaciteit: 

  • u kunt in overleg met uw tegenstander de wedstrijd op het park van uw tegenstander spelen of op een ander tennispark in de buurt
  • u kunt gebruikmaken van variabele aanvangstijden
  • u kunt, in afwijking van het Competitiereglement, uitwijken naar een hal 
  • u heeft toestemming om, in afwijking van het Competitiereglement, één baan per ploeg beschikbaar te stellen 

Onze excuses voor het ongemak. We houden u op de hoogte. Aanstaande woensdag hoort u nader van ons."