sponsoren

Vanaf begin oktober start Tennisschool van der Lecq weer met een nieuwe serie van 16 lessen op de tennisbanen in Wommels. De lessen zijn nu altijd op vrijdagmiddag (jeugd) en vrijdagavond (volwassenen). Bij voldoende animo gaan de komende winter ook op de maandag een aantal lesgroepen van start. Er starten in ieder geval 2 jeugdgroepen op maandag met jeugdleden die 2x per week gaan trainen en dat wordt dan op maandag en vrijdag. Daarnaast proberen we een groep met startende senioren op maandag vol te krijgen (19.00-19.50u). Het begin is er al… wie volgt? Ben jij of ken jij iemand die het leuk lijkt om het tennissen te leren? Neem dan contact op over de mogelijkheden.
Voor startende volwassenen is er nu een maak-kennis-met-tennis pakket: 5 proeflessen op maandag van 19.00-19.50u, start 7 oktober, inclusief gebruik racket, nog geen lidmaatschap nodig. Kosten € 29,95.
Met vragen of voor aanmelding kun je contact opnemen met tennisleraar Nathan van der Lecq 06-48506538 of mail: Nathantennislh@gmail.com