sponsoren

Vanuit een ruime ervaring en wereldwijde contacten verzorgt Schots Machinery het gehele proces bij de aan- en verkoop van grondverzetmachines; het daadwerkelijke vervoer maar ook de benodigde papieren en verzekeringen. Schots Machinery staat voor kwaliteit en levert het juiste materiaal voor het juiste werk.
Schots Machinery is een onafhankelijk bedrijf dat zich bezighoudt met de in- en verkoop van wegenbouw en mijnbouw machines. Graafmachines, wielladers, bulldozers en dumpers van Caterpillar, Volvo, Komatsu, Hitachi, Liebherr, etc. Per jaar worden er zo’n 100 units verkocht naar o.a.: Afrika, Rusland, Zuid-Amerika en het Midden Oosten. Eigenaar Marcel Schots is in 1995 al in de branche gestart als monteur en in 2001 begonnen als zelfstandig ondernemer. Door de jarenlange ervaring en goede kennis van zaken zijn wij goed in staat om u een passende machine aan te bieden; We weten waar we over praten.
 
Alle machines worden bij ons gecontroleerd, getest en waar nodig gerepareerd. Hiervoor beschikken we over een eigen werkplaats. Bij onze machines worden olie, filters en slijtdelen vervangen. We vinden het belangrijk dat de machines klaarstaan om ingezet te worden. U moet storingsvrij met een betrouwbare machine aan het werk kunnen. Klik hier voor meer informatie.