sponsoren

Het is weer het begin van een nieuwe maand en dus schenken wij weer aandacht aan één van onze sponsoren. Dit maal is dat v.o.f. S. Heeringa. U kunt bij hen terecht voor alles op het gebied van interieurbouw. Of het nu een klassieke stamtafel, een sfeervolle bar, een strakke balie of een modern bureau moet zijn, Heeringa interieurbouw maakt het voor u. Beslist waard om te vermelden is het feit dat zij tevens gespecialiseerd zijn in het op maat en naar wens vervaardigen van alle interieurelementen ten behoeve van de moderne tandartspraktijk. Hieronder stellen zij zich nader aan u voor.

Een op maat gemaakte kast die bij uw interieur moet passen? Een ontwerp van een architect? Een unieke door uzelf ontworpen keuken? Een badkamermeubel? Een eigentijdse inloopkast? Voor ons uitdagingen, die we graag aangaan! Voor de uitvoering behoren een ruime keuze aan plaatmateriaal en massieve houtsoorten tot de mogelijkheden. Om het geheel compleet te maken kunnen wij ook het schilder- en/of spuitwerk voor u verzorgen. Alles dus naar uw eigen wens gemaakt en afgeleverd.

Ook voor het volledig inrichten van uw bedrijfswagen bent u bij S. Heeringa interieurbouw aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn legio. Van een vlakke laadvloer tot een geheel ingerichte bus met bijvoorbeeld een wand met schuiflades of een heus bureau met uitschuifbaar werkblad. Neemt u gerust contact met ons op of kijkt u eens in ons portfolio.