sponsoren

In It Dielshûs beleeft u met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag. Wat dacht u van een schitterend huwelijksfeest onder de sterrenhemel? Of waag een schot in de roos tijdens een ontspannen teamuitje met collega’s. Wij denken graag met u mee! Uw wens is ons uitgangspunt! It Dielshûs is zeven dagen per week open, maar alleen op reservering. Voor informatie en reserveringen kunt u bellen met 0515-331566 of mail sturen naar info@itdielshus.nl. Of kijk hier op onze website.

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een gedenkwaardige happening met familie, vrienden of kennissen? Dan bent u bij It Dielshûs aan het juiste adres. Wij zorgen voor u en uw gasten voor een onvergetelijk verblijf. Vooraf nemen wij al uw wensen en vragen met u door. Vrijwel alles is mogelijk! It Dielshûs bezorgde al vele prille echtparen de mooiste dag van hun leven, wij doen dit ook graag voor u! Onze grote zaal biedt plaats aan 100 tot 450 personen en heeft de allure van een Weense danszaal. Door de sfeervolle verlichting lijkt het alsof u danst onder een heldere sterrenhemel, met duizenden sterren.

Zin een actieve, gezellige avond? Kom dan Trick-Pin spelen bij It Dielshûs! Trick-Pin is een bijzondere activiteit. Het heeft de elementen van jeu de boules, midgetgolf en bowlen en is geschikt voor alle leeftijden. It Dielshûs verzorgt tevens al vele jaren catering en partyservice. U kunt met al uw wensen bij ons terecht. Van het bezorgen van een bittergarnituur of de complete catering voor een feest bij u thuis, tot het volledig verzorgen van een groots evenement in een geheel ingerichte locatie. Ook kunnen wij de overige ingrediënten voor uw feest, zoals muziek of een fotograaf, verzorgen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.