sponsoren

Woonvaria is een familiebedrijf dat al vanaf 1977 gerund wordt door Oeds en Joukje Delfsma. Vanaf 2010 is de jongere generatie de winkel komen versterken: Johan Delfsma, 34 jaar oud en vol met vernieuwende ideeën! Colors@Home Woonvaria is een fris, gezellig en vooral klantvriendelijke winkel.

Colors@Home Woonvaria is een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een passie voor interieur. Colors@Home Woonvaria staat voor een beleving in de wereld van woondecoratie. Het is niet zomaar een rol behang of een gordijn kopen. Het gaat om het totaalplaatje en de wensen van u als consument. Uiteraard kunt u er terecht voor een gewone rol behang, maar als u wilt, krijgt u daar een compleet advies bij, een compleet interieuradvies of een technisch advies. Service staat hoog in het vaandel bij Colors@Home Woonvaria!

Colors@Home Woonvaria is onder andere leverancier van binnen- en buitenzonwering, gordijnen, vloeren als PVC, vloerbedekking, vinyl en marmoleum, behang, horren en verf van o.a de merken Sigma, Histor en Tenco. Op al deze producten heeft Colors@Home Woonvaria regelmatig spectaculaire aanbiedingen met bijvoorbeeld 25% korting op raamdecoratie en verf. Houd de brievenbus in de gaten voor de meest actuele aanbieding of loop eens binnen.

Van maandag tot en met zaterdag staat men voor u klaar in de winkel aan De Lange Baan 10 te Wommels. Elke vrijdagavond is er koopavond en ook ‘s avonds is Johan Delfsma bereikbaar voor een pot verf of schildersgereedschap.