sponsoren

Beste leden en/of ouders van jeugdleden,

We zijn nog volop bezig met de voorjaarscompetitie, maar inmiddels kunnen we ook al nadenken over deelname aan de najaarscompetitie. Iedereen kan zich hier weer voor opgeven, het is voor alle leeftijden. 

Voor de jeugd is er een eigen passende competitievorm op zondag. Al vanaf heel jonge leeftijd leren onze tennistalenten hier spelenderwijs en vrijblijvend plezier te krijgen in het tennis. Ze zijn dus nooit te jong, vraag maar aan andere tennisouders die hier al ervaring mee hebben. Bij de jongste jeugd is het ook zeker niet erg als je enkele keren over slaat. Voor meer informatie over alle beschikbare vormen per leeftijd zie onderstaande link:

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/ 

Voor de senioren zijn er ook diverse competities beschikbaar, bijvoorbeeld op dinsdag, woensdag en donderdag, maar ook in het weekend. Mocht je belangstelling hebben om competitie te spelen, geef dit aan en we gaan kijken wat er mogelijk is om je aan te sluiten bij een bestaand team of een nieuw team in te schrijven. Er is van alles mogelijk, laat het weten. Meer informatie vind je hier:

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/najaarscompetitie/

De link hieronder geeft een overzicht van de speeldata voor alle competities:

https://www.centrecourt.nl/media/anep3qp2/knltb-tennis-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf

Graag uiterlijk vrijdag 31 mei a.s. opgeven door een reactie op deze e-mail. Aanvoerders van bestaande teams kunnen zich op de gebruikelijke wijze opgeven en/of aangeven als er wijzigingen zijn binnen de teams. Als er verder vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan horen we dit graag.

We hopen op een sportieve najaarscompetitie met veel tennisplezier!

Met vriendelijke groet,

Geartsje Flisijn (competitieleider)

Tennisvereniging Boskranne Wommels