sponsoren

Binnenkort verschijnen er nog meer foto's op de website

Om 14.00 uur vanmiddag waren de jeugdleden van 15 jaar en ouder en de senioren aan de beurt. Hier domineerden de heren. Er werden spannende partijen gespeeld maar vooral het plezier en het spelen met verschillende partners en verschillende tegenstanders stonden centraal. Robert Donath won alle 4 partijen die hij heeft gespeeld en werd eerste. Henk Palsma, Timen Dillema, Ineke Heeres en Jacomien Heeres wonnen 3 van de 4 gespeelde partijen. De heren hadden echter meer games gemaakt. Timen won de 2e prijs en Henk Palsma ging met de 3e prijs naar huis. (zie foto).

Vanochtend was de jongste jeugd op de baan. Er werd met veel enthousiasme gespeeld. De allerkleinsten speelden allemaal een paar wedstrijden en deden spelletjes met racket en bal. De prijzen waren voor 1. Mette Ebbinge, 2. Stijn Schildkamp en 3. Daen Blom.

De jeugd van 10 tot 15 jaar speelde allemaal een enkel partij en 2 dubbelpartijen. Brendan Bosschieter werd eerste. Wiebe Heeres won de 2e prijs en Tjitske Heeres speelde als enige meid genoeg games bij elkaar om de 3e prijs te veroveren.