sponsoren

Gisteren speelde Minne Bouma de finale van de Heren Enkel 7 op het Albert Heijn Gorredijkster Open Tennistoernooi. Helaas ging deze verloren, maar in een schema van 32 is dit uiteraard een hartstikke mooie prestatie. Gefeliciteerd!

En dan is het volgende toernooi ook alweer begonnen waar Minne en een aantal andere Boskrânners aan mee doen, namelijk het Open BKB-toernooi 2013 in Bolsward. Minne heeft de eerste wedstrijd in de HE7 er alweer op zitten en gewonnen. In de HD7 dubbelt hij samen met Dennis van der Meer. Ook Dennis enkelt in de HE7, maar hij heeft de eerste wedstrijd verloren en is hierdoor uitgeschakeld. Freark Okkema is in de HE7 ook al uitgeschakeld. In de HD7 met Johan Delfsma ging het beter. De eerste wedstrijd in de poule tegen het als tweede geplaatste koppel werd gewonnen. Helaas verloor ook Johan zijn eerste wedstrijd in de HE7, wat uitschakeling betekend.

Menno de Vries heeft zich opgegeven voor de HE6 en de HE7. In de zes won hij de eerste wedstrijd, maar verloor hij de tweede, waardoor hij in die categorie is uitgeschakeld. In de HE7 werden de eerste twee wedstrijden gewonnen, waaronder tegen de nummer één geplaatst. Tot slot komt Robert in de HD5 in actie.