sponsoren

Morgen zijn de laatste competitiewedstrijden voor de damesteams die op dinsdag spelen. Hoe staan ze er voor? Morgenmiddag vanaf 13.30 uur komen als eerste Annie Donath, Ingrid Eigenhuis, Sjoeke Faber, Alie Pander en Tine de Schiffart op de banen in Wommels in actie. Zij spelen thuis tegen Goutum 3. Het Boskranne team staat achtste en laatste met twee punten achterstand op Goutum. Een dikke overwinning en een nederlaag van nummer zes Ready Harlingen 4 kan handhaving betekenen. Zo niet, dan speelt het team volgend jaar in de vijfde klasse.

Morgenavond speelt het eerste damesteam bestaande uit Joke Hoekstra, Tecla Klijnsma, Annette Meijer-Wijbenga, Hennie Nijdam en Brecht Tacoma vanaf 18.30 uur thuis tegen Drie Posten 4 uit Bolsward. De dames staan achtste en laatste met een achterstand van acht punten op het veilige zesde plekje. In de laatste wedstrijd zijn nog vier punten te verdelen, dus degradatie is reeds een feit. Wellicht heeft het team het beste voor het laatst bewaard en kunnen ze morgenavond nog stunten door de koploper te verassen.

Het tweede damesteam met Angelique de Haan, Femke Hulzinga, Hannie Palsma en Siet Posthumus in de gelederen, speelt morgenavond een uitwedstrijd in Heerenveen tegen Oranjewoud 4. De dames staan momenteel tweede. Het kampioenschap is inmiddels uit het zicht verdwenen. De achterstand van zes punten is niet meer te overbruggen. De tweede plaats is dus het maximaal haalbare en dit zou een prima resultaat zijn. Alle teams nog veel succes gewenst de laatste wedstrijd.