sponsoren

Ons bereikte het droevige bericht dat Rob Donath op14 oktober 2018 is overleden op de leeftijd van 73 jaar.

Rob is vanaf de oprichting van onze vereniging actief lid geweest van onze vereniging. Helaas moest hij wegens gezondheidsredenen zijn actieve rol bij de vereniging al een paar jaar geleden beëindigen.

In verschillende herenteams heeft Rob jarenlang meegespeeld in de KNLTB competitie. Daarnaast was hij zeer actief in verschillende commissies om de vereniging goed te laten draaien.
In 1981 sluit Rob aan in de technische commissie. Het jaar daarna schuift hij door naar de jeugdcommissie waarin hij tot 1987 actief is. In die periode geeft  hij ook nog tennisles in het winterseizoen.
In de 3e baancommissie die er voor heeft gezorgd dat baan 3 is aangelegd (1986) had Rob ook een grote rol.
Van 1991 t/m 1994 was Rob voorzitter van onze vereniging. In deze periode maakte de vereniging olv Rob een grote stap vooruit door de privatisering van de club. Daarbij hoorde de aankoop van het gebouw en de verbouwing daarvan tot een gezellige kantine en kleedruimtes.

Vanaf 1995 was Rob lid van de onderhoudscommissie. Ook nadat hij niet meer officieel in deze commissie zat hielp hij waar hij kon nog mee met allerlei klusjes en doedagen. Mede door zijn inzet werden vele klussen geklaard.

In 2011 wordt Rob benoemd tot  Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor het vele vrijwilligerswerk dat hij heeft verricht!

Altijd vriendelijk en bereid om te helpen en wat hij deed deed hij met grote toewijding. Zaken die Rob op zich nam werden perfect geregeld. Daarmee heeft hij een groot aandeel gehad in alle ontwikkelingen die onze vereniging TV Boskranne hebben gemaakt tot wat het nu is. Zo zullen wij ons Rob blijven herinneren.

Wij wensen Annie, Robert, Ivo, Jacoba en Jildou veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.