sponsoren

Op woensdagavond 19 juni organiseerde de AC/JC van TV Boskranne een gezelligheidstoernooitje. Hiervoor waren ook leden van TV Smash Oosterend uitgenodigd. Het weer was gelukkig een keer prima met weinig wind. Iedereen kon 5 potjes van 20 minuten tennissen en picklebal spelen met wisselende partners en tegenstanders. Voor de Oosterenders was dit de eerste kennismaking met picklebal. Na een korte instructie hadden ze al snel de smaak te pakken en werd er fanatiek om de punten gestreden.
 
Vanwege de vele wedstrijden duurde het even voor de wedstrijdresultaten bekend waren. De toernooileiding was er maar druk mee. Net als vorig jaar waren de prijswinnaars ook ditmaal allemaal dames. Vorig jaar werd gesuggereerd dat dit toeval was, maar het toeval begint structurele vormen aan te nemen. De dames blijven constant presteren, net als de heren trouwens… Eerste met 8 punten en een gamesaldo van +18 was Klaske Wesselius. Tweede met ook 8 punten maar een gamesaldo van +11 was Agnes Posthumus. Voor de derde plaats was de concurrentie bijzonder heftig. Er waren vier deelnemers met 6 punten. Het gamesaldo  van +9 gaf hier de doorslag. Amarins Tjalsma ging er uiteindelijk met de derde prijs vandoor. Allen hierbij nogmaals van harte gefeliciteerd!
 
De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond. Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig nagezeten. Op naar het volgende toernooi!
 
Met sportieve groet namens de AC/JC,
 
Fedde, Geartsje, Henderika, Robert en Tsjerkje