sponsoren

Zondag  de 27e september was het weer tijd voor het jaarlijks slot toernooi voor onze leden. Met een opgave van 18 waren waren we zeer content, al mag het aandeel van de dames (2!) volgend keer wat groter zijn. Was het vorig jaar nog continu op buienradar loeren of het wel door kon gaan (en uiteindelijk de laatste ronde ingekort vanwege de regen), was het deze keer gelukkig mooi nazomerweer!

Door iedereen werd 4x een half uur dubbels gespeeld verdeeld over 6 speelrondes. Het toernooi verliep zonder blessures en in goede harmonie. Uiteindelijk was het Johan Delfsma (ja de huidige Fries Kampieon Heren Enkel 8) die er met de derde prijs vandoor ging. Waar hij uiteraard 'uit de schroeven' mee was aangezien hij in Wommels nooit wat wint (ik citeer). 

De 1e en 2e plek was een nek aan nek race tussen 2 clubgenoten die beide alle 4 partijen in winst wisten om te zetten. Dus kwam het aan op het gamesaldo; Robert Donath had 24 games voor en 9 tegen (+15) en eindigde op een 2e plaats. De grootste beker + felbegeerde wisseltrofee ging echter naar Mathijs Koopman met een gamesaldo van +17 (27-10). Proficiat

We hopen iedereen volgend jaar weer bij het openingstoernooi op de baan te zien!