sponsoren

Deze maand in sponsor uitgelicht: Marnetechniek.

Vaak is het ontbreken van kennis voor mensen een belemmering om gebruik te maken van nieuwe technische ontwikkelingen. Daarom is Marnetechniek als totaalinstallateur gespecialiseerd in Techniek. Er wordt gewerkt  met vakmensen die thuis zijn in installatietechniek en die continu innoveren om de technische ontwikkelingen in de praktijk te kunnen brengen zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.
Vanuit jarenlange ervaring heeft Marnetechniek expertise op het gebied van; verwarmingssystemen, klimaatbeheersing, beveiligingen, datanetwerken, beheerssystemen, daktechnieken, gas-, water- en elektrische installaties.
Richting de toekomst wordt daar een nieuwe generatie duurzame oplossingen aan toegevoegd zodat Marnetechniek als totaalleverancier hun diensten geïntegreerd kunnen aanbieden. Vanaf de voorbereiding tot en met de planning en uitvoering, van installaties voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten tot particulieren.
Werken met Techniek betekent het aanbieden van oplossingen, meedenken over (nieuwe) duurzame mogelijkheden en trajecten coördineren. Marne Techniek BV heeft de kennis, de ervaringen, de mensen om dit te realiseren.  Kortom; aannemers, gemeenten, bedrijven, woningcorporaties en menig particulier weet de weg naar Marne Techniek BV te vinden. Meer informatie over en van Marnetechniek kunt u vinden op hun website. Klik hier voor op deze link.