sponsoren

De jeugdcommissies van NOMI en De Vliegende Bal, zijn van plan na het succes van vorig jaar weer een wintercompetitie te organiseren in de NOMI-hal. (Er hebben maar liefst 128 tennissers uit de Zuidwesthoek meegedaan!) Zoals bij veel tennisverenigingen zien wij ook dat de jeugd in de zomer traint, maar ’s winters nauwelijks aan tennissen toekomt. Om het tennisgebeuren ook ’s winters een beetje te laten doorlopen willen we op een vijftal zondagen van 9.00 tot 13.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur een competitie organiseren voor de jeugd t/m 17 jaar. (geb. na 1-1-’94.
We proberen de wedstrijden te spreiden over de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart. (niet in de schoolvakanties!)We spelen met zowel meisjesdubbels als jongensdubbels op groot veld , waarbij per zondag twee wedstrijden van een uur worden gespeeld met een tussenpauze van een uur.
Na 7 wedstrijden in de poule, spelen de beste vier nog 3 wedstrijden tegen elkaar en de andere vier ook. Zo komen alle teams het beste aan hun trekken. Ze spelen dus in totaal 10 wedstrijden van een uur.
De kosten bedragen € 45,- per persoon. (opgave uiterlijk 21 september a.s.)
Het spreekt vanzelf dat de samenstelling van de competitieteams in de poules zodanig moet zijn, dat de spelers een beetje aan elkaar gewaagd zijn. (Te gemakkelijk winnen is niet leuk, maar altijd verliezen is helemaal niet leuk!)
Opgeven kan alleen samen met een partner! Je kunt je aanmelding via jeugdcommissie@boskranne.nl