sponsoren

Dit weekend groot succes op het Brixx Open Molen toernooi bij TV de Molen in Leeuwarden. Het toernooi waar ook het Fries Kampioenschap aan is gekoppeld. 

Zowel Brendan Bosschieter als Johan Delfsma wisten de titel mee te nemen naar Wommels. Brendan deed dit in de Heren Enkel 7 waar hij 3e geplaats was in een schema van 32. Na een bye in de 1e ronde, winst in de 2e en kwartfinale stuitte hij op clubgenoot Minne Bouma (die al 3 rondes had overleefd). Brendan had echter weinig mededogen 6-0 7-5, waardoor Minne voor de 3e x achterelkaar in de halve finale strandde in dit toernooi…  De finale werd ook zeer overtuigend gewonnen door Brendan tegen de nr.1 geplaatst had het 14 jarige talent geen enkele moeite, zodat hij de titel en beker mee naar huis kon nemen. Hulde!

Johan Delfsma was uit op revanche nadat hij vorig jaar de finale in de Heren Enkel 8 net verloor in een superzware 3-setter, waarin hij zelfs meerdere matchpoints kreeg. Dit jaar ook nog 1e geplaatst dus druk genoeg. Na een bye in de 1e ronde, werd er in de 2e ronde en halve finale soepel gewonnen. Deze keer wist hij echter ook de finale zeer overtuigend en beheerst naar zijn hand te zetten. Tegen de nr.2 geplaatst werd het 6-0 en 6-2, waardoor deze keer de felbegeerde titel mee ging naar Wommels! Gefeliciteerd!

Justus Bosschieter deed mee in de Heren Enkel 6, na de winst in het Heren Enkel 7 toernooi de week ervoor bij de Franeker Open, deze week geen succes in Leeuwarden, Justus vloog er in de 1e ronde uit. Hij dubbelde samen met Freark Okkema in de 7, hier wonnen ze 2 partijen in de poule, maar verloren 1 en waren daarmee uitgeschakeld.  Freark deed ook mee in de Heren Enkel 8 en strandde hier in de halve finale, waar hij vorige week nog de finale van de HE8 bij de Franeker Open verloor.

Inmiddels is het volgende toernooi alweer los, het traditioneel supergezellige Bentacera Tobbedanstoernooi in Harlingen. Waar maar liefst 6 spelers van de Boskranne aan meedoen. kijk op toernooi.nl om te kijken wie wanneer speelt!