sponsoren

Op de ledenvergadering in januari hebben zich drie leden beschikbaar gesteld die een bestuursfunctie willen aanvaarden. Voor de continuïteit in het bestuur is dit goed nieuws! Indien zich geen tegenkandidaten melden zullen zij op 22-02-2016 worden benoemd.
 
Graag jullie aandacht nog even voor het volgende. In twee commissies zijn er nog vacatures die ingevuld moeten worden. De Jeugdcommissie is met zeer veel SPOED op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die hen willen helpen bij het organiseren van toernooitjes en de World Tour competitie, het opstellen van speelschema's, het regelen van prijzen, het tellen tijdens wedstrijden, deelname aan JC vergaderingen, etc.
 
De sponsorcommissie is nog op zoek naar een nieuw lid die hen kan ondersteunen met het bezoeken van sponsoren, het benaderen van nieuwe sponsoren, overleg, etc.
 
Bij vragen over deze vacatures kunnen jullie contact met mij opnemen. Dit geldt ook als je je voor een van deze functies beschikbaar wilt stellen. Door op de link met "Lees meer…" onderaan dit bericht te klikken kom je bij de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van maandag 22 februari.
 
Met sportieve groet,
 
Robert Donath
secretaris Tennisvereniging Boskrânne
Mail: info@boskranne.nl