sponsoren

Tennisles

Op deze pagina vind je onder de verschillende tabbladen informatie over de tennislessen die in Wommels worden gegeven.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen is lidmaatschap vam de vereniging verplicht. Met vragen over de lesindeling en lestijden kun je terecht bij: Nathan van der Lecq 06-48506538 of stuur een mail. Wanneer een tennisles niet doorgaat verschijnt hierover op de niewspagina een bericht op de lesdag. Kijk dus voor de les altijd even op de website. Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq en Hilwerda.

Zomerlessen

De zomerlessen starten iedere zomer begin april. Gedurende de zomer worden er tot eind september 16 tennislessen gegeven door Nathan van der Lecq. Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven. Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Winterlessen

In oktober gaat er een serie van 16 winter tennislessen van start. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq en Hilwerda. Inschrijven doe je digitaal op de site van de tennisschool. Klik hier om in te schrijven. Opgeven voor les = aanmelden via de site. Ook de leden die nu les hebben en door willen gaan met tennisles, worden verzocht zich opnieuw in te schrijven via de site.

Wintertennis

De lessen voor komend winterseizoen gaan in oktober van start. In sommige groepen is het mogelijk om nog later in te stromen. Wie belangstelling heeft kan altijd contact opnemen met de tennisschool of met onze vereniging. Verder is er vanaf 2011 de mogelijkheid om alleen een winterlidmaatschap af te sluiten en deel te nemen aan de winterlessen. Dit is vooral bedoeld voor leden van andere verenigingen die in de winter niet op de banen kunnen spelen van hun eigen vereniging (gravelbanen zijn in de winter niet bespeelbaar). Verdere informatie hierover staat op deze website bij INFORMATIE en dan het tabblad LID WORDEN.

Inschrijfformulier tennisles

Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen op ons eigen tennispark gegeven door Nathan van der Lecq van tennisschool Van der Lecq en Hilwerda.

Deelname aan les is uitsluitend mogelijk voor leden van TV Boskranne

Op het inschrijfformulier voor de lessen vind je alle informatie. Klik op de onderstaande knop om in te schrijven op de site van de tennisschool.

Tennisleraar

Vanaf oktober 2009 verzorgt tennisschool van der Lecq en Hilwerda de tennislessen bij TV Boskranne. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq,  06-48506538.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Nathan van der Lecq en Dirk Jan Hilwerda en hebben in oktober 2008 een start gemaakt met Tennisschool van der Lecq & Hilwerda. Dit doen we in Franeker bij de F.T.C. en in Sexbierum bij W.E.S.P.  Voor meer informatie kun je altijd terecht op onze website.  

 

De trainer:

Ik ben Nathan van der Lecq, geboren op 16 februari in Leeuwarden. Hier heb ik op mijn 17de  mijn havo diploma gehaald. Na de havo ben ik naar de opleiding Sportmanagement gegaan in Groningen die ik inmiddels heb afgerond. Tijdens de opleiding sportmanagement heb ik de KNLTB trainer A-licentie gehaald. Wel ben ik altijd in Leeuwarden blijven wonen waar in de toekomst verandering in zal komen. Op mijn 6de jaar ben ik begonnen met tennissen, waarna ik al snel terecht kwam bij de bond waar bijna dagelijks werd getraind. Verder speel ik op dit moment competitie voor Sexbierum, waar ik in 2004 mijn eerste tennisles verzorgde.

Lesindeling winter 2018-2019

14.50 – 15.40  
Pier de Boer
Jurre Breukelaar
Eeke Breukelaar
Janna de Vries
Benthe Terpstra
Ariuntogos Chemeddorj
Daphne Bootsma
Isa Bootsma
Sybren Strikwerda
Judith van den Ende
15.40 – 16.30  
Sanne Meinen
Anna Bouma
Sietze Kronemeijer
Mare van der Velde
Yallisa Zwerver
Pieterage van der Weide
Baukje Vinke
Hanneke van den Ende
Jildou Terpstra
Wouter van der Velde
Anouck Wander
Eva Huiting
16.30u – 17.20u  
Daniel Postma
Jegor Postma
Jenno Walstra
Jente Dijkstra
David Douwes
Meike Wiersma
Klasina van der Gaast
Berend Santema
Rients Klein Swormink
17.20u – 18.10u  
Pieter Bouma
Sietze Bouma
Luuk Meijer
Tom Koopman
Jens Hiemstra
Emiel Hoekstra
Tom Wander
Lotte Meinen
18.10u – 19.00u  
Rigtje Bouma
Tom de Rechter
Giel Koenen
Martijn de Haan
Michiel Zuidema
Menno Brunia
Sybren de Vries
19.30u – 20.20u  
Evert Greidanus
Lieuwe Meijer
Petra Hoekstra
Dorien Kooistra
Petra Bakker
Joke Hoekstra
Sanne Hoekstra
Ilse Fritsma-Bosma
20.20 – 21.10  
Petra Laferta
Engelien Reitsma
Pieteke de Boer
Janna van der Honing
Tjerk van der Veen
Sjouke van der Vaart
Bertus Bootsma
Arnoud Dijkstra
21.10 –  22.00  
Minne Bouma
Christiaan Hoekstra
Rombout Jongejans
Margriet Andringa
Marten Sterkenburgh
Sjoerd Postma
Tecla Kleinsma
Marga Dijkstra
Marike Altenburg
Angelique Veenstra

Lesweken winter 2018-2019

1 12-okt
2 19-okt
vakantie 26-okt
3 2-nov
4 9-nov
5 16-nov
6 23-nov
Geen les 30-nov
7 7-dec
8 14-dec
(inhaalmogelijkheid) 21-dec
vakantie 28-dec

vakantie

4-jan
9 11-jan
Geen les 18-jan
10 25-jan
11 1-feb
12 8-feb
(inhaalmogelijkheid) 15-feb
vakantie 22-feb
13 1-mrt
14 8-mrt
15 15-mrt
16 22-mrt
inhaal les 10 29-mrt