Tennisles


 

 

TENNISLERAAR

Vanaf oktober 2009 verzorgt tennisschool van der Lecq en Hilwerda de tennislessen bij TV Boskranne. De lessen worden gegeven door Nathan van der Lecq,  06-48506538.

Wie zijn wij?
Wij zijn Nathan van der Lecq en Dirk Jan Hilwerda en hebben in oktober 2008 een start gemaakt met Tennisschool van der Lecq & Hilwerda. Dit doen we in Franeker bij de F.T.C. en in Sexbierum bij W.E.S.P.  Voor meer informatie kun je altijd terecht op onze website.  

De trainer:
Ik ben Nathan van der Lecq, geboren op 16 februari in Leeuwarden. Hier heb ik op mijn 17de  mijn havo diploma gehaald. Na de havo ben ik naar de opleiding Sportmanagement gegaan in Groningen die ik inmiddels heb afgerond. Tijdens de opleiding sportmanagement heb ik de KNLTB trainer A-licentie gehaald. Wel ben ik altijd in Leeuwarden blijven wonen waar in de toekomst verandering in zal komen. Op mijn 6de jaar ben ik begonnen met tennissen, waarna ik al snel terecht kwam bij de bond waar bijna dagelijks werd getraind. Verder speel ik op dit moment competitie voor Sexbierum, waar ik in 2004 mijn eerste tennisles verzorgde.