Informatie


LID WORDEN?

Klik hier voor het aanmeldingsformulier om lid te worden van onze vereniging.

Het lidmaatschap is doorlopend. Indien u het lidmaatschap wenst te beeindigen, dan dient u dit uiterlijk 30 november van het lopende kalanderjaar door te geven aan de ledenadministratie.

Vanaf april en oktober is het mogelijk om mee te doen aan de tennislessen die worden verzorgd door Tennisschool Van der Lecq en Hilwerda. Kijk hier voor meer info over de lessen.

Ken of ben  jij iemand die het leuk lijkt om te tennissen? 
 
Kom gerust een keer naar de baan  om te proberen of tennis iets voor jou is en wie weet kunnen we binnenkort weer een aantal nieuwe leden verwelkomen; hoe meer zielen hoe meer vreugd!!
 

ALLEEN IN DE WINTER LID: BUITEN TENNISSEN IN DE WINTER

Vanaf winter 2011/2012 is het ook mogelijk om alleen een winterlidmaatschap af te sluiten. Dit lidmaatschap loopt ieder jaar van 1 oktober t/m 31 maart. De kosten bedragen 35 euro per winterperiode. Ideaal voor tennissers uit de omgeving die lid zijn van een vereniging waar in de winter niet buiten op de banen kan worden gespeeld. In Wommels kan alleen niet gespeeld worden als er te veel sneeuw op de baan ligt. Er is baanverlichting dus ook 's avonds kunt u gebruik maken van de banen. Het lidmaatschap wordt 31 maart automatisch beeindigd. Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Tijdens de winterperiode wordt er ook tennisles gegeven op de buiten banen. Zie voor info ook bij tennisles op deze site. Ook leden die alleen in de winter lid zijn kunnen deelnemen aan deze lessen. Verder kunnen de winterleden zo vaak zelf gaan tennissen als ze zelf willen. 

Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@boskranne.nl

INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN / GIDS VOOR NIEUWE LEDEN

Voor nieuwe leden is er een speciale brochure samengesteld waarin alle inormatie over de tennisvereniging is te lezen. Nieuwe leden ontvangen deze in de brievenbus. Daarnaast is de gids voor nieuwe leden hier online te lezen.